Om os

Vores mission

Passionen for hjemmesider er høj!

Vi har startet FutureWeb for at give alle muligheden for at få en hjemmeside til en pris der gør det muligt for alle at være med. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten når vi siger at vi har nogle af markedets bedste priser. For os er det vigtigt at levere en godt produkt, så får du automatisk flere besøgende, som ser din digitale facade.

FutureWeb.dk blev stiftet i vinteren 2018, med et mål om at levere professionelle special designede hjemmesider til en fair pris. Ved utallige timer bag skærmen gennem flere år, har vi tilegnet os kompetencerne til at lave hjemmesider. 

 

 

 

Mød vores team

Webdesigner & udvikler

Jakob Just Ebbesen

je@futureweb.dk

+45 50 99 34 75

 

Hvorfor er Jakob havnet her?

Jeg er en nørd der elsker at skabe noget, som andre får glæde af!

Hjemmesider og IT har altid været mit område og jeg har derfor taget uddannelsen som IT-supporter, som har givet mig god erfaring med alt der omhandler computere, smartphones eller internettet. Derfor gav det mening at vi valgte at starte FutureWeb og komme ud og lave det jeg brænder for, uanset om det er et billetsystem, en almindelig informationsside eller en stor webshop.

 

Webdesigner & marketing specialist

Mathias Nicki Fredholm

mf@futureweb.dk

+45 21 86 22 17

 

Hvorfor er MAthias havnet her?

Arbejdet med hjemmesider startede tilbage i 2006.

Her fik jeg øjnene op for hvad man kan skabe på nettet og har derfor aldrig kunne slippe det igen. Igennem tiden er det blevet til mange hjemmesider til projekter, som jeg selv har haft. Problemet var bare det samme hver gang at når først alt opbygningen af hjemmesiden og indholdet var klar, så gik det sjove lidt af for mig. Derfor endte det med at Jakob og jeg sad og snakkede om det og blev enige om at starte dette webbureau! 

Åbningstider

 

Man - fredag: 7:00 - 21:00

Lørdag: 10:00 - 20:00

Søndag: 12:00 - 20:00

 

Kontakt os

 

Kontakt@futureweb.dk

+45 2186 2217

Sørupvej 119 - 5700 Svendborg

 

Copyright © 2018 -2019 • FutureWeb